Vraag: Hoe doe je dat met de bereikbaarheid? Je hebt een vast telefoonnummer, maar je bent niet altijd thuis.

Antwoord: Het vaste telefoonnummer is permanent doorgeschakeld naar mijn mobiele telefoon. Ik ben daardoor dus altijd bereikbaar. In voorkomende situaties dat ik echt verhinderd ben of andere verplichtingen heb is mijn telefoon doorgeschakeld naar een collega in de regio.

Vraag: Wat kost een uitvaart?

Antwoord: Hier is niet een standaard antwoord op te geven, omdat geen enkele uitvaart standaard is. Wilt u weten wat een uitvaart zoals u die wenst gaat kosten dan kan ik met u uw wensen doornemen. Op basis daarvan kan ik voor u een kostenraming opmaken.

Vraag: Ik heb bijna mijn hele leven al een uitvaartverzekering. Kan daar de hele uitvaart van betaald worden?

Antwoord: Ook dit hangt af van uw wensen en de voorwaarden waarop uw polis is gebaseerd. Als u dit wenst kan ik dit, ook weer op basis van uw wensen, in kaart brengen.

Vraag: Bij ons in de buurt is het gebruikelijk dat de buren helpen, kent u de tradities van deze streek en hebt u daar al ervaring mee?

Antwoord: Ja, ik heb daar ervaring mee. Ik heb gemerkt dat deze gebruiken per buurt kunnen verschillen. Maar ook dat families daarbij hun eigen grenzen stellen en voorkeuren kenbaar maken.