Voortzetting certificering Stichting Keurmerk Uitvaartzorg voor Akke Verhoeven Uitvaartbegeleiding

Keurmerk voor Akke Verhoeven Uitvaartbegeleiding

Sinds februari 2014 is Akke Verhoeven Uitvaartbegeleiding in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg door Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU). Dit is hét kwaliteitskeurmerk voor de uitvaartbranche.

Het keurmerk is verleend met een vermelding op ConsuWijzer.nl en beloond met een 10 door de raad van Accreditatie, het onafhankelijke bureau die de werkwijze van Akke Verhoeven heeft beoordeeld op de vereiste punten.
Bij het kiezen van een uitvaartondernemer kunt u kiezen voor kwaliteit door te letten op het houden van een Keurmerk Uitvaartzorg.

Uit de recente herbeoordeling, 10 januari 2017, blijkt dat Akke Verhoeven Uitvaartbegeleiding is aanbevolen voor voortzetting van de certificering volgens de normen van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. ‘Er wordt gewerkt volgens de SKU protocollen en er zijn dan ook geen tekortkomingen geconstateerd’. ‘Een goede analyse van de klanttevredenheid laat zien dat Akke Verhoeven wil leren van de opmerkingen van klanten en hieruit blijkt dat de persoonlijke benadering van Akke Verhoeven erg gewaardeerd wordt’.

Kijk voor meer informatie op www.keurmerkuitvaartzorg.nl