Herinneringen

Memorion is een monument ter herinnering aan iemands leven. Het bevat biografische beschrijvingen en foto’s. In een Memorion kunnen nabestaanden hun bijdragen en foto’s over het leven van hun dierbare plaatsen. Het bezoeken van een Memorion kan voor veel nabestaanden grote waarde hebben, in aanvulling op het bezoeken van het graf. Bovendien is het vanaf iedere plek en op elk gewenst moment bereikbaar.

Stichting Make a Memory vervaardigt foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s vanaf 24 weken zwangerschap en kinderen tot en met 16 jaar. De fotografie vindt plaats in de ziekenhuizen en in de thuisomgeving. Voor ouders wordt de fotografie kosteloos uitgevoerd overeenkomstig de ideële doelstelling van de stichting.

Remember in Green biedt een unieke manier om een levende en groeiende herinnering te creëren na verlies. Door gebruik te maken van een speciaal ontwikkelde methode wordt een jonge boom gekweekt op de vruchtbare bestanddelen van as van de overledene.

Bouw samen met familie, vrienden, bekenden en onbekenden aan een rijke gedenkplaats voor jouw dierbare, waar je steun vindt in elkaars verhalen, herinneringen en beelden. Upload filmfragmenten, foto’s, voeg muziek toe en nodig al je vrienden uit hetzelfde te doen. Houd de herinnering levend.